De Likt

Sinds de oprichting in 2013 is deze futuristische funk sensatie uit Rotterdam vakkundig en consequent alle zalen en festivals van Nederland plat aan het spelen.

In 2015 bracht De Likt hun eerste, self-titeled, album met singles als “Ja dat bedoel ik”, “Finidi George” en “Bloed aan de muur” uit. Hierop volgde twee jaar van basicly non-stop touren waar de jongens in alle krochten en uithoeken van het land de titel “Het Rotterdamse sloopbedrijf” kwamen verdedigen.

Nadat alles in 2017 noodgedwongen stil kwam te staan, kwam De Likt begin 2018 kei-hard terug met “De Derde”. Het tweede album met singles als “Net als toen”, “Kingston Town” en “Zelf Doen”, waarmee de band zich definitief van vaste waarde binnen het Nederlandse live circuit plaatste.

Eind 2019 verscheen Ctrl-Alt-Delikt, de single die dezelfde naam draagt als het album dat medio 2020 uitgebracht wordt. In aanloop naar deze release gaat De Likt nog één keer het land door en laten zij vast wat nieuwe tracks horen.

Vanuit De Likt is er inmiddels een professionele studio opgebouwd, waar nog altijd nieuwe muziek voor deze oer-Rotterdamse rapformatie geschreven en geproduceerd wordt, maar waar inmiddels ook andere artiesten hun heil weten te vinden.

In beeld

Play Video

In beeld

Play Video

Gallery