Smudged & Het Gezelschap releasen tweede single van Kamp DNL

Op 13 augustus brachten Smudged en Het Gezelschap samen het nummer ‘Ewan McGregor’ uit. Na de eerste single ‘De Mat’, is ‘Ewan McGregor’ is de tweede single vanuit het project De Nieuwe Lichting. De Nieuwe Lichting is een project waarin zeven van Rotterdams tofste acts bij elkaar zijn gekomen om the sound of Rotterdam in een album te vangen. Krautrock band Smudged en rapcollectief Het Gezelschap zouden elkaar normaal gesproken niet zo snel in de studio treffen, maar op dit schrijverskamp bleek het een gouden combinatie.

Het resultaat; ‘Ewan McGregor’ is een keiharde krautrock beat die voorzien is van de lines van rapper Jordy Dijkshoorn (Het Gezelschap, tevens bekend van De Likt) en crazy vocals van Bart Hoogvliet (Smudged).
Vanaf vrijdag 13 augustus is hij op alle streamingkanalen te beluisteren. Tevens is er ook een videoclip die minstens zo knallend is als de track zelf!

VIDEO CREDITS

Director: Ruben Broekhuis – DOP: Thiemo van Dam – Camera assistant: Yuma Eek – Licht: Bo Zonneveld – Grading: Kees Riphagen – Location: Steur gebouw – Productie: Immanuel Spoor en Jelle Touw (De Nieuwe Lichting)

MUSIC CREDITS

Vocals: Bart Hoogvliet & Jordy Dijkshoorn Drums: Bart Hoogvliet Bass: Victor Heijink Guitar: Sophia Synth: Mink Stekelenburg en Arjuna Vlasblom Recorded and mixed by Budy Mokoginta (Mokosound) Mastered by Jeffrey de Gans (Da Goose Music)