Twaalfde editie van Eendracht Festival op 20 juli 2023

Op donderdag 20 juli is het weer tijd voor hét Rotterdamse showcase festival op en rond het Eendrachtsplein. Sinds vorig jaar wordt er in samenwerking met ruim dan dertig hosts, verspreid over tien stages, dé opkomende artiesten uit dé Rotterdamse scenes gepresenteerd. Echt ‘Rotterdams Finest’ dus. Van hiphop tot punk en van drum ’n bass tot house. Maar óók op het gebied van dicht- en beeldende kunst, check je hier dé up- and coming artiesten. Omdat scenes zich anno 2022 niet meer laten beperken tot genre- en disciplinehokjes, worden de tien verschillende stages door middel van tien dieren geduid.

Het festival biedt een unieke kans voor artiesten om zich te presenteren aan een groot publiek en zich in de kijker te spelen van gatekeepers binnen de muziekindustrie. Of je nu een in een band speelt of als soloartiest, DJ, poëet, beeldend kunstenaar, stand-up comedian of op een andere, creatieve manier aan de weg timmert, Eendracht Festival is hét platform voor de top van de up and coming makers van de stad.

Muzikanten, poëten, beeldende kunstenaars of andere creatieve acts kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via www.eendrachtfestival.nl. Aanmeldingen zijn geopend tot en met 17 april 2023.