Funky Beach met TootArd, Beau Zwart & Sykes en DJ Sousa

Een mooie zonnige zaterdag? Lekkere muziek? Toffe locatie aan de maas? Good food? En plenty of drinks? Check, check dubbel check! Aanstaande zaterdag (27 augustus) organiseren wij in samenwerking met De Maaskantine en North Sea Round Town: Funky Beach. Speciaal hiervoor hebben we vanuit de Golan Heights in Syrië TootArd naar Rotterdam gehaald.

TootArd (Arabisch voor Aardbeien) is een “quarter-ton pop”-band uit het majestueuze bergdorp Majdal Shams op de bezette Syrische Golan Heights. Dit inventieve broersduo – Hasan en Rami Nakhleh – komen met hun aanstekelijke sound naar Rotterdam. Hun plaat “Migrant Birds” zit boordevol pop hooks en melodieuze lijnen in kwarttonen en ontketent een discowervelwind die een eerbetoon is aan de dansvloerscènes uit het Midden-Oosten van de jaren 80. Retro funky meets eigentijdse hoogglans!

Naast TootArd hebben we ook vrienden van de show Beau Zwart en Sykes voor een live set én een back-to-back dj set gevraagd en zal de lokale DJ Sousa van plaatjes voorzien. Het beloofd een zonnige dag te worden dus kom gezellig langs, entree is gratis!

14:00 – 16:30 DJ Sousa
16:30 – 17:30 Beau Zwart & Sykes (LIVE)
17:30 – 18:30 DJ Sousa
18:30 – 19:30 TootArd
20:00 – 22:00 Beau Zwart B2B Sykes (DJ set)
Timetable