Kamp DNL Daily #7

Gister hebben wij één van de studio’s omgetoverd tot een waar sound lab. Sound wizards John van Beek en Giorgi Kuiper zijn aangekomen en hebben van Waveform Research Centre allemaal hele toffe spullen meegenomen. Deze speelplaats voor nerds staat vol met analoge en modulaire materialen om interessante geluiden voor iedereen hier te maken. Iedereen is vrij om hier langs te komen en hun gitaren, synthesizer of vocals door old school hardware te halen.

Iedereen is lekker bezig met z’n shit en gaat bij elkaar langs om dingen in te zingen, spelen of mee te denken. Voor sommigen begint de lengte van het kamp, alle nieuwe indrukken en de verschillende persoonlijkheden die hier rond lopen zijn tol te eisen. Wij van het team, maar vooral Budy en Immanuel gaan in deze situaties het gesprek aan met de artiesten en helpen ze om weer nieuwe energie te vinden. Super tof om te zien hoe iedereen de adviezen beetpakt en tegelijkertijd ook uit zijn comfort zone stapt door weer met andere mensen samen te werken.

Om het hele proces en de samenwerkingen nog beter te laten verlopen zijn er gister ook gasten gearriveerd. De eerste is Reyn Ouwehand, die gewoon heel erg awesome is en de tweede is Mark Schilders: een ontzettende intelligente muzikant (die toevallig ook als Twan Huys klinkt). Zij gaan de komende dagen bij iedereen luisteren en hier en daar advies geven over de tot nu toe gemaakte tracks.

Tekst: Jelle Touw

Foto’s: Niek Hage