Vinyl release party De Nieuwe Lichting

Door corona gingen ook hun festivals niet door. Dus vertrokken ze eind 2020 met zeven van de tofste, Rotterdamse acts richting Orvelte (Drenthe) om daar in tien dagen ‘The Sound of Rotterdam’ te vangen. Verdeeld over zeven studio’s werd er tien dagen lang non-stop geproduceerd. In die tien dagen is er insane veel, insane vet materiaal geschreven. Van mierzoete pop, tot kei-harde krautrock en van super-straat hiphop tot de meest gevoelige indie. Steeds in co-creatie. voortkomend uit samenwerkingen van leden uit twee of meer groepen dus.

Met de singles De Mat (KUZKO, LE MOTAT & Het Gezelschap), Ewan McGregor (Smudged & Het Gezelschap), Dream Again (Beau Zwart, Socks;SportsSocks & Het Gezelschap) en Andersom (Jordy Dijkshoorn feat. KUZKO) liet Rotterdam al van zich horen. Het album is inmiddels al te beluisteren op alle streamingsdiensten en zal als klap op de vuurpijl zal op 1 oktober op vinyl worden uitgebracht in WORM. Dit zal overigens een van de laatste keren zijn dat je deze groep samen on stage ziet want deze avond is tevens de afsluiting van het project.

Dus mis deze kans niet en check Beau Zwart, Het Gezelschap, KUZKO, LE MOTAT, Maask, Smudged en Socks;SportsSocks in WORM. Tickets zijn beschikbaar met of zonder vinyl via de shop: https://denieuwelichting.stager.nl/web/tickets/111216104